Zoeken
 

Aarde-Ascentie healing

Laatste wijziging: zondag 2 juli 2017 om 23:28, 434 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 

 

Hoi, mijn naam is Peter Koers en ik ben geboren in 1979 te Groningen.

Al vele jaren hou ik mij bezig met de transformatie en ascentie van onze planeet Aarde die juist in deze tijd volop in ontwikkeling is.

Vanuit een persoonlijke ontwikkeling, waarin ik mezelf heb herontdekt en mijn kwaliteiten heb gevonden, heb ik mijzelf ontwikkeld tot healer.

Bij het healinghuis kunt u bij mij kennis maken met een energetische healing c.q. behandeling. De healing die ik aanbiedt bij het healinghuis noem ik een Aarde Ascentie Healing.

In deze tijd, waarin transformatieprocessen steeds sneller gaan, is een goed geaard en goed opgeruimd fysiek en energetisch lichaam van groot belang. Met deze Aarde Ascentie Healing word de kruin chakra verankerd met het centrale universum, waardoor je bewuster wordt van de wereld om je heen en je weer meer in contact staat met jezelf. De wortel chakra wordt stevig verankerd met moeder aarde om negativiteit snel af te voeren en op afstand te houden zodat je schoon en goed beschermd bent. Dit kan bijdragen aan een sterker gevoel van veiligheid, vertrouwen en hoop. Ook de hart chacra word in deze healing behandeld. 

Tijdens deze healing werk ik met energieën afkomstig uit andere galaxies die in deze tijd weer verbonden worden met onze planeet in dit melkwegstelsel. Hierbij worden jouw persoonlijke processen gesynchroniseerd met de huidige ascentie processen van moeder Aarde, waardoor je veel sneller door je eigen processen kunt gaan en steeds dichter bij jezelf kunt zijn en blijven.

Duur sessie :  30 minuten.


Contact:

Telnummer: 0639227649
Email: Sudden at live.nl