Zoeken
 

Bio-Magnetische behandeling

Laatste wijziging: zondag 3 september 2017 om 23:29, 1352 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 

Mijn naam is Jan Koopstra. Ik ben geboren in 1943 en ik woon in Ureterp (bijDrachten). In het HealingHuis bied ik kennismaking met een Bio-Magnetische behandeling aan.

Met de methode kunnen vele klachten worden behandeld zoals:  Bacteriele en virale infecties,  klier en hormonale aandoeningen , maag- en darmklachten, long- en ademhalingsproblemen, vage idiopathische klachten, pijn, spierpijn, rugpijn, hoofdpijn, migraine, soa's, wratjes,schimmelinfecties, voorhoofdsholte-, keel-,neus-,oor- en oogontstekingen,chronische verkoudheden, menstruatieklachten  en verminderde vruchtbaarheid, blessures, iets(bijv. wond) dat als maar niet geneest, abces, ernstige ziekten,en aandoeningen en meer.

In een Bio-Magnetische behandeling wordt d.m.v. spiertesten disbalans in het lichaam opgespoord. Deze disbalans uit zich in een positief punt (zuur) en een negatief punt (basisch). Deze punten vormen de leefomgeving van bacterien, virussen, parasieten en schimmels die een mens ziek kunnen maken. Door het leggen van 2 magneten worden deze 2 punten geneutraliseerd. Daarmee verdwijnt de leefomgeving van deze ziekmakende micro-organismen (bacterien, virussen, schimmels etc.) en kan het lichaam zichzelf herstellen.

Wanneer de punten wel aanwezig zijn maar nog niet bezet door micro-organismen werkt de methode preventief.

In het HealingHuis bied ik een behandeling aan van ongeveer een half uur, waarbij je gekleed en met schoenen aan op een behandeltafel ligt. In dit halve uur kan ik of een klacht waarmee je komt, behandelen; of ik kan een volledige diagnose van jou maken in dit halve uur. Een complete behandeling duurt ongeveer anderhalf tot twee uur en kan desgewenst bij mij thuis plaatsvinden.

Je bent van harte welkom voor een kennismakingsbehandeling, maar ook om naar de mogelijkheden voor een volledige behandeling te vragen.